Categorieën

Sweatpants, koop grote maten voor plus size vrouwen online

Bij de eerste indruk van de sweatpants voor dames met grote maten valt gelijk op dat het model ontzettend sportief toont. Dat houdt echter niet in dat je de sweatpants voor plus size vrouwen alleen in de sportschool kunt dragen. Deze broek heeft namelijk een belangrijke plek ingenomen in de casual kledingstijl, waarbij je iedere dag het fashionitem kunt dragen. Wil je wel eens experimenteren met de kleding in je garderobe? Verruil je bootcut jeans of chino dan eens voor een comfortabele sweatpants voor dames met grote maten. Ulla Popken beschikt over een brede selectie aan sweatpants voor dames met grote maten in allerlei kleuren, prints en stijlen.

Comfortabele materiaalkeuze bij de sweatpants voor dames met grote maten

Ontdek hoe aangenaam de jersey en viscose voelt tijdens iedere beweging met een sweatpants voor dames met grote maten. De comfortabele stoffen voelen als een tweede huid rondom je lichaam en zijn licht en luchtigBij Ulla Popken hechten we veel waarde aan de materiaalkeuze, zodat jij zo lang mogelijk van de sweatpants voor dames met grote maten kunt genieten. Bovendien zijn veel van onze sweatpants voor plus size vrouwen duurzaam geproduceerd. Zo vind je bij de broeken het Oeko-Tex®-logo wat aangeeft dat van emissiearme stoffen gebruik is gemaakt. Ook het GOTS-keurmerk zie je bij onze kleding, wat inhoudt dat de kleding milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Zo voel jij je niet alleen goed in de sweatpants voor dames met grote maten, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

De verschillende pasvormen van de sweatpants voor dames met grote maten

Sportieve kleding hoeft niet alleen functioneel te zijn. Door de verschillende kleuren en prints speel je met je outfit, waardoor je jouw persoonlijkheid kan laten zien. Draag bijvoorbeeld een sweatpants voor dames met grote maten met een kleurrijke bloemenprint of kies voor een model met contrasterende strepen aan de zijkanten. De sweatpants voor dames met grote maten zijn bovendien in allerlei snitten verkrijgbaar. Van een broek die wijd uitloopt tot juist een variant die smal naar de uiteinden gaat. Bovendien zijn er sweatpants voor dames met grote maten met en zonder zijzakken. Ook de lengte varieert enorm. Zo draag je een lange sweatpants, een enkellang model of een 7/8 broek. Bij Ulla Popken bestel je je favoriete sweatpant voor plus size vrouwen van maat 42 tot en met maat 62/64.

Veelgestelde vragen over onze sweatpants voor plus size vrouwen

Welke sweatpants voor dames met grote maten past bij mijn lichaamstype?

Ulla Popken zou geen online shop voor grote maten zijn als we geen sweatpants zouden aanbieden die perfect zijn afgestemd voor het silhouet van vrouwen met curves. De sweatpants voor dames met grote maten van Ulla Popken vallen dan ook soepel langs de benen, waardoor eventuele probleemgebieden rond de benen onzichtbaar worden. Vrouwen met een buikje bedekken hun rondingen door een sweatpants voor dames met grote maten te dragen met een hoge taille. Daarnaast creëren vrouwen met korte benen een langer silhouet door een sweatpants met een 7/8 lengte te dragen. Combineer de broek met hoge hakken voor nog meer lengte. Als je wilt afleiden van een groot decolleté, kies je een sweatpants voor dames met grote maten met een opvallend patroon, zoals een bloemenprint of een geruit of gestreept patroon.

Kun je een sweatpants voor dames met grote maten naar kantoor dragen?

Vroeger waren de sweatpants voor dames met grote maten zeer baggy, waardoor ze casual toonden. Ulla Popken biedt echter smallere modellen aan waardoor je een trendy zakelijke stijl kunt neerzetten. Zeker in combinatie met een blouse, blazer en hakken kun je probleemloos met de sweatpants voor dames met grote maten naar een vergadering.

Hoe was ik de sweatpants voor dames met grote maten?

De sweatpants voor dames met grote maten is over het algemeen onderhoudsvriendelijk. Was de broek samen met dezelfde kleuren in de wasmachine op maximaal 30 graden. Zorg daarbij dat je de sweatpants voor plus size vrouwen binnenstebuiten wast. Lees echter altijd het wasetiket voor het juiste onderhoud van de sweatpants voor dames met grote maten van Ulla Popken.

Meer tonen
naar boven