Categorieën

Modieuze dames schoenen in grote maten

Wanneer je als vrouw een grote schoenmaat hebt, kan je tegen een beperkte keuze aanlopen. Gelukkig heeft Ulla Popken een ruime collectie dames schoenen in grote maten. Zo kan je ook met een grotere schoenmaat slagen volgens de laatste trends. Je hebt een ruime keuze uit mooie en kwalitatieve dames schoenen in grote maten. Veel van de schoenen zijn wat breder, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Onze collectie bestaat onder andere uit:

  • Ballerina's in grote maten
  • Enkellaarsjes in grote maten
  • Leren laarzen in grote maten
  • Sneakers in grote maten
  • Pumps in grote maten
  • Sandalen in grote maten

Hippe dames schoenen met brede schacht

Voor iedere voet is er een passende schoen voor vrouwen met grote maten. Zo zitten de laarzen met brede schacht altijd comfortabel dankzij de perfecte pasvorm. De elegante designs zorgen ervoor dat de hoge laarzen, enkellaarsjes, veterboots en andere hippe laarzen de perfecte aanvulling zijn op jouw garderobe. Of je nu op zoek bent naar dames schoenen in grote maten voor dagelijkse activiteiten of een speciale gelegenheid; bij ons slaag je zeker!

Met bredere kuiten kan het een uitdaging zijn om laarzen te vinden die mooi en prettig zitten. Probeer eens een laars met brede schacht. De vorm van de schacht is speciaal ontworpen om hoge laarzen voor iedereen toegankelijk te maken. Kies de gewenste breedte voor veel draagplezier.

Veelgestelde vragen over dames schoenen grote maten

Tot welke maat gaan de dames schoenen in grote maten?

Bij Ulla Popken shop je dames schoenen tot en met maat 44. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor de grotere voet. Zo is er ook rekening gehouden met een bredere voet en zijn de laarzen vaak voorzien van een brede schacht.

Onze ruime collectie omvat tal van modellen, kleuren en materialen. Van comfortabele loafers voor naar kantoor tot stoere en comfortabele sneakers in een grote maat. Zo vind je altijd de perfecte schoen waarmee je jouw favoriete outfits compleet maakt.

Hoe hou ik leren dames schoenen in grote maten mooi?

Met het juiste onderhoud gaan leren schoenen jarenlang mee en blijven ze glimmen als nieuw. Behandel de dames schoenen in grote maten eerst met een beschermingsmiddel om ze te beschermen tegen vuil, water en modder. Voor je voeten is het goed om regelmatig van schoen te wisselen. Haal dus meerdere paren in huis, zodat je voor iedere gelegenheid een geschikt paar schoenen hebt. Het is beter voor je voeten om af en toe te wisselen en het leer kan even op adem komen.

Na het dragen van leren schoenen is het belangrijk dat deze de juiste vorm weer aannemen. Hiervoor gebruik je een schoenspanner of kranten. Speciaal voor laarzen zijn er lange schoenspanners. Zo wordt de schacht op de juiste wijze ondersteund.

Welke breedte hebben de dames schoenen in grote maten?

Vrouwen met grote maten letten niet alleen op de schoenmaat, maar ook de schoenbreedte. Bij de dames schoenen in grote maten in ons assortiment wordt naast de schoenmaat ook de breedte aangegeven. Dit wordt aangegeven met een hoofdletter. Schoenen met wijdte F zijn het smalst. De breedste maat wordt aangeduid met de letter M. Onze collectie bestaat hoofdzakelijk uit vrouwenschoenen in breedtemaat G en H. De wijdte van de schoen staat ook altijd vermeld op de detailpagina van de schoenen. Zo weet je zeker dat je een goed passend paar schoenen in huis haalt.

Meer tonen
naar boven