Selection

PREMIUM STYLES

Hoogwaardige materialen, felle kleuren en klassieke pasvormen: bij Selection by Ulla Popken vind je eenvoudige en tijdloze stijlen met bijzonder hoge kwaliteitsnormen. Want goede mode moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen – en ontworpen zijn om lang gedragen te worden. Van viscose tot zijde en kasjmier: in onze Premium collectie vind je zakelijke outfits en feestelijke looks die chic, comfort en duurzaamheid combineren.
Ontdek de collectie
The Slinky Secret
Elegance heeft een tweede naam: Slinky. De zware, zacht vloeiende mix van viscose en elastaan ​​is een van onze favoriete materialen voor luxueuze stijlen. Geen wonder: Slinky stukken kreuken nauwelijks, zijn elastisch, flatteren je rondingen en zijn zeer comfortabel om te dragen. Zo ben je op lange werkdagen en feestelijke gelegenheden altijd perfect gekleed.
The finest cotton
Als het om hoogwaardige materialen gaat, kunnen we niet om Pima Cotton heen. De vezel, ook wel bekend als de ‘zijde van Zuid-Amerika’, is eigenlijk een katoenen garen – en zachter dan bijna elke andere stof. Het fijne maar duurzame Pima-katoen garandeert maximaal comfort, sluit perfect aan op het lichaam en zorgt voor een optimale pasvorm: de beste eigenschappen voor een luxe uitstraling.