GRATIS BEZORGING IN DE FILIALEN

Lieferung Icon

ONTDEK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT IN JOUW FILIAAL

Bestel je favorieten* uit het gehele assortiment in de onlineshop zonder verzendkosten gratis in het filiaal.
Plaats eenvoudig je favorieten in de winkelwagen, selecteer tijdens het bestelproces "gratis filiaalbezorging" en kies een filiaal bij jou in de buurt. Zodra de artikelen in de winkel beschikbaar zijn, neemt ons team contact met je op.
Pas je favoriete kledingstukken in het filiaal en reken af wat je wilt kopen. Onze medewerkers helpen je graag verder en ondersteunen je bij je keuze. Wil je een exclusief persoonlijk advies en verdere inspiratie? Lees meer over onze personal shopping.
Als het door jou geselecteerde artikel niet meer online beschikbaar is, kun je ook controleren of het nog beschikbaar is in je dichtstbijzijnde filiaal. Klik hiervoor bij het door jou geselecteerde artikel op "vinden in filiaal", selecteer de maat en vul je postcode in. Je krijgt de beschikbaarheid te zien. Je kunt het artikel reserveren en in de winkel passen of afhalen. Bespaar jezelf de reis naar het postkantoor en het invullen van retourformulieren. Dat regelen wij voor jou. Je kunt online bestellingen gratis retourneren in ons filiaal en wij zorgen voor de rest.
Wij verheugen ons op jou bezoek aan de filialen.
*Service geldt alleen voor direct beschikbare artikelen.