Trendstyles to go

Met de Key Looks van Ulla ben je altijd up-to-date (en een stap voor) op het gebied van mode. We stellen complete outfits samen vanuit de laatste trends - de key pieces - zodat je binnen een minuut perfect gekleed bent. Het mooie hiervan is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je outfit - want dat regelen wij voor je. Of het nu gaat om trendy street styles, nieuwe feestelijke highlights of lingerie-updates: met onze key looks tillen we moeiteloos stylen naar een nieuw niveau!

It's a match

Of het nu een geruit, gestreept of eenvoudige top is - we zijn pas echt blij als de hele look opgefrist is. De sleutel hiervoor: upgrade je shirt met een opvallende statement jeans en een casual sweatvest.

COLOUR IS THE KEY

" Passend bij het begin van het jaar hebben we onze Alltime Favourites een frisse make-over gegeven. We dragen nu niet alleen meer blazers en broeken in dezelfde kleur, maar breken de look met helder groen."

Shine bright

De dagen worden weer lichter – en dat geldt ook voor onze stijlen. We combineren nu tops en broeken uit dezelfde kleurenfamilie - en creëren variatie door abstracte all-over prints en materiaalmixen.

All eyes on: Acetat

Elegante klassiekers van acetaat zijn populaire key-pieces dit seizoen.De hoogwaardige stof is kreukvrij, vergelijkbaar met zijde, zit comfortabel op het lichaam en heeft een fijne glans. Zo maak je in deze strakke zwarte look een schitterende indruk.