Ulla Popken wordt 35

Ulla Popken viert haar jubileum: met een nieuw logo, een revival-collectie en een duidelijke statement over de geschiedenis en toekomst van het merk.

Ulla Popken Logo
Het merkjubileum vieren we niet alleen met het gloednieuwe Ulla Popken-logo, maar ook met de HER STORY Collection. Ter nagedachtenis aan onze oprichtster, een van de grote pioniers voor gelijke rechten voor alle vrouwen op gebied van stijl en mode, brengen wij items van onze eerste collectie uit 1987 opnieuw uit. Veel plezier bij het (her-)ontdekken.

FASHION EQUALITY

Nog niet lang geleden was het normaal om als vrouw met maat 42 naar modewinkels voor zwangeren te gaan. Voor Ulla Popken een ondraaglijke situatie. Dus startte ze haar eigen label en zette de tot dan toe geldende ideeën gewoon op hun kop. Ze opende de fashion-wereld voor iedereen en gaf vrouwen de kans, zelf te beslissen wat normaal is en hoe ze willen zijn. Dat is de geschiedenis en toekomst van #FashionEquality

FOLLOW US

Wij houden van mensen – in alle kleuren en vormen. Voor hen ontwerpen wij mode, die hun individuele stijl en smaak op de voorgrond zet. Zonder rekening te houden met klassieke kraagbreedtes. Wees van de partij en begeleid ons op ons traject.
Instagram Logo Facebook Logo