TRUE SIZE FASHION

Ulla Popken is het nummer 1 merk voor grote maten in Europa. Zoals elk geëngageerd merk willen we duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn voor onze klanten. Daarom hebben we gewerkt met een term die het onderwerp plusmaten in een notendop samenvat: Plus Size Mode.
En dat - dit woord normale maten - impliceert dat alle andere maten abnormale maten zijn. Dit is niet alleen achterhaald qua denkwijze, maar ook feitelijk onjuist. Bijna 50%* van de vrouwen in Duitsland draagt maat 42 of groter. *Volgens Statista: Verdeling van kledingmaten voor vrouwen in Duitsland in 2012
Je kunt het kleinzielig noemen, maar het zijn vaak de details en kleine aanpassingen die iets groters in beweging zetten en je verder laten denken.
Wij van Ulla Popken hebben besloten om vooruit te denken en zetten vanaf april vraagtekens bij de term Plus Size Fashion. Een term die elk verschil neutraliseert en waarvoor het Ulla Popken merk en onze mode in de toekomst voor zal staan:
TRUE SIZE FASHION
Ware grootte campagne banner

ONDERSTEUNT DE CAMPAGNE

Laten we samen het True Size idee tot leven brengen. Het is zo makkelijk om mee te doen: toon je profielfoto's op je social media kanalen met je vingers gekruist, zoals in de voorbeelden. Het is de belangrijkste visual van de campagne.