Categorieën

Shorts, koop grote maten voor plus size vrouwen online

Vaak gaan plus size vrouwen er ten onrechte vanuit dat zij geen dames shorts voor grote maten kunnen dragen. Er zijn echter grote maten korte broeken voor dames die bij ieder lichaamstype passen. Ulla Popken gaat uit van de unieke kracht van jouw lichaam. We spelen in op de specifieke wensen van curvy vrouwen, en bieden een breed scala aan shorts voor dames met grote maten aan. Zo straalt iedere vrouw in een korte broek tijdens de warme zomermaanden, ook met een maatje meer.

Shorts voor dames met grote maten: alles gaat om de pasvorm

Bij het kiezen van de meest geschikte grote maten korte broek voor dames draait alles om de pasvorm. Kies bijvoorbeeld voor een shorts in grote maten voor dames die niet te kort is, zoals een hotpants. Met langere broekspijpen die minstens of halverwege de dij komen, ogen je benen slanker en langer. Zorg er daarbij voor dat de grote maten korte broek voor dames niet te strak zit. Wanneer het model namelijk je dijen afknelt, zit dit niet alleen oncomfortabel maar komt dit ook je figuur niet ten goede. Draag daarom een dames shorts voor grote maten die wel nauw op je lichaam aansluit, maar niet te strak zit. Met een hoge tailleband en effen stoffen bedek je probleemzones als je heupen en buik. Is je bovenlichaam veel smaller dan je heupen, dan kies je een wijd shirt boven de shorts voor dames met grote maten. Stop de losse top of blouse aan de voorzijde vast in de tailleband om je taille te accentueren. Ook breek je zo je silhouet, wat de lichaamsverhoudingen in balans brengt.

Grote maten shorts voor dames zowel casual als chique

Behalve als je een zeer strikte dresscode op het werk hebt, is een grote maten shorts voor dames die netjes boven de knie valt uitstekend geschikt voor op het kantoor. Draag tijdens het werk een rustige kleur, zoals donkerblauw of zwart. Ook een jeans als korte broek is uitstekend voor werktijden. Soepel vallende stoffen als jersey zijn geschikt voor een dames broek in grote maten in je vrije tijd. Ga voor een klassieke uitstraling met een wit T-shirt of kies voor een stoere outfit met een geruit hemd dat je open over het shirt heen laat hangen. Hoe je ook gekleed wilt gaan, met de grote maten shorts voor dames van Ulla Popken weet je iedere dag een bijzondere stijl neer te zetten.

Veelgestelde vragen over onze shorts voor plus size vrouwen

Hoe draag ik een grote maten shorts voor dames op koelere dagen?

De grote maten korte broek voor dames is bij uitstek een kledingstuk voor tijdens warme zomerdagen. Je kunt echter een grote maten shorts voor dames ook op een frissere dag dragen. In dat geval trek je een transparante panty onder de plus size korte broek voor vrouwen aan.

Welke schoenen trek ik aan onder de grote maten shorts voor dames?

Het hangt van de gelegenheid af, welke schoenen je het beste draagt bij de grote maten shorts voor dames:

  • Met sneakers of platte sandalen zet je de perfecte look voor in je vrije tijd neer. De grote maten shorts voor dames samen met deze schoenen zijn perfect om te winkelen of een gezellig verjaardagsfeest bij te wonen. Je geniet zo zonder problemen van een zomerdag.
  • Ben je vrij klein en wil je je benen langer laten lijken? Draag dan schoenen met hoge hakken of pumps. Zo kom je visueel groter over. Als je een korte broek voor dames met grote maten van het werk naar een chique diner draagt, kies je voor een shorts voor plus size vrouwen in een donkere effen kleur, zoals donkerblauw of zwart.

Hoe was ik de grote maten shorts voor dames?

Bekijk het wasetiket van de grote maten shorts voor dames om de broek op de juiste manier te wassen. Over het algemeen kun je de korte broek voor dames met grote maten wassen op 30 of 40 graden in de wasmachine.

Meer tonen
naar boven