Elke buik
is anders,
zelfs je
eigen buik is
niet altijd
dezelfde.

Bellieva jegging

De eerste lichaamssensibele collectie, die niet alleen mama's helpt.

Er is een plek op deze wereld waar het grootste wonder plaatsvindt. Deze plek wordt Powerhous genoemd en vanuit hier nemen we de juiste beslissingen. Toch wordt deze plek zwaar onderschat. Wij vinden dat onze buik meer aandacht verdient. Met Bellieva wijden we een heel merk aan onze liefsten maar zorgen tot nu toe veel te weinig voor onze buikzone, en alle thema's die daarmee samenhangen.

SUPERZACHT
ENORM FLEXIBEL
MEEGROEIEND
EN ABSOLUUT
STIJLVOL

Bellieva

Het verhaal van Bellieva.

Eigenlijk wilden we met Bellieva een spannende, nieuwe Maternity collectie creëren, die niet alleen al onze Plus Size-knowhow verenigt, maar ook op gebied van duurzaamheid en ecologische en sociale verantwoording de grenzen verlegt. Toen zagen we dat veel vrouwen een gevoelige buik hadden, bijvoorbeeld na een operatie of door ziekten en ontstekingen. Bellieva is bedoeld voor jullie allemaal. Superzacht, zeer flexibel, meegroeiend en absoluut stijlvol. We wensen jullie veel plezier bij het ontdekken.

Ook goed voor
de intuïtie:
Duurzaamheid
en eco-sociale
aspecten

Bellieva

Bellieva maakt statements.

Bellieva producten onderscheiden zich door een bijzondere duurzaamheid en voldoen aan strenge ecologische en sociale aspecten en normen omtrent transparantie. Elk piece met ons keurmerk "Grünen Herz" is dus ook een kleding-stuk verantwoordelijkheid...