Eine Frau trägt einen Slip
Advies over slips

Welke slip past bij mij?

Voel je lekker in je lijf!

Pas met de juiste slip is je outfit helemaal af. Onze slips overtuigen door een heerlijk draaggevoel en prachtige modellen! Ontdek nu onze grote collectie en vind je favoriete pasvorm.


Slips

Onze favoriet! De bewezen pasvorm onderscheidt zich door het hoge draagcomfort. De slip is in veel verschillende modellen en materialen verkrijgbaar. Deze slip, of hij nu van katoen of microvezel is, mag in geen kledingkast ontbreken!

Slips shoppen
Illustration eins Slips
Eine Frau trägt einen Taillenslip /  Maxi-Slip

Tailleslip / maxislip

Kenmerk: De tailleslip/maxislip is hoog uitgesneden. Hij komt tot net boven de navel. De tailleslip/maxislip bedekt de heupen ruim en heeft veel weg van de short. Bij de billen heeft hij een normale slipvorm.

Tip: Dankzij de hogere band kun je met een tailleslip / maxislip een klein buikje goed verbergen terwijl de slip toch comfortabel zit.

Eine Frau trägt einen Bodyforming Slip

Bodyforming-slip

Kenmerk: De bodyforming-slip staat bekend om zijn stevige, corrigerende materiaal. De slip is meestal wat hoger uitgesneden.

Tip: Met de bodyforming-slip verberg je kleine vetrolletjes perfect onder een jurk, broek of rok.

Eine Frau trägt einen Standard Slip

Standaardslip

Kenmerk: De bewezen pasvorm onderscheidt zich door het hoge draagcomfort. De standaardslip heeft een lage bandhoogte, is laag uitgesneden en is verkrijgbaar in veel verschillende modellen en materialen.

Tip: De normale slip hoort in iedere kledingkast thuis en is geschikt voor elk figuur.

Eine Frau trägt einen Büroslip

Kantoorslip

Kenmerk: De hoog uitgesneden beenopeningen voorkomen dat de slip in je huid snijdt wanneer je zit. Door het ingewerkte kant zit deze slip niet alleen comfortabel, maar is hij ook een echte blikvanger.

Tip: Omdat deze slip niet in je huid snijdt,is hij ideaal wanneer je lang moet zitten – bijvoorbeeld op kantoor!


Strings

Laat je rondingen zien! Strings overtuigen niet alleen door het verleidelijke model, maar ook door het hoge draagcomfort. Ontdek hier onze vele modellen.

Strings shoppen
Illustration eines Strings

Strings

Kenmerk: De string sluit perfect aan op de huid en heeft een bijzonder hoge band, die onaangenaam insnijden voorkomt. Hij is aan de achterkant klein gesneden en de billen blijven onbedekt.

Tip: Door de bijna naadloze verwerking is de string nauwelijks zichtbaar onder kleding.


Shorts

Comfortabel, modieus en sexy! Onze shorts sluiten goed op de huid aan en laten je lichaam mooi uitkomen.

Shorts shoppen
Illustration eines Pantys
Eine Frau trägt einen Panty

Short

Kenmerk: Onze short sluit goed op de huid aan, komt tot heuphoogte en bedekt ook een deel van het been. Door de rechte, korte pijp zijn je billen helemaal bedekt.

Tip: Klassiek zwart of verleidelijk met kant, onze short is geschikt voor alle leeftijden en vleit zich om je heupen.

Eine Frau trägt einen Hipster

Hipster

Kenmerk: De hipster sluit nauw aan op je lichaam en is door de heuphoogte uiterst modieus. Deze heupslip heeft een rechte beenopening die maar iets hoger uitgesneden is dan een short.

Tip: De hipster is ideaal onder heupbroeken.

Eine Frau trägt einen Maxi-Panty

Maxishort

Kenmerk: Hoog draagcomfort, superzacht, zeer rekbaar en bijna onzichtbaar. Vermindert zweten en schuren op gevoelige delen van de huid doordat de pijp iets langer is.

Tip: Haal je jurken tevoorschijn! Geschikt voor onder rok en jurk, en niet alleen op warme dagen.

Slipform am Po einer Frau

Bij welke billen past welke slip het beste?

Vaak is het niet zo gemakkelijk om de juiste slip te kiezen.

Wanneer hij in je huid snijdt, wordt het al snel oncomfortabel. Of de slip benadrukt net de verkeerde plekjes. Hieronder adviseren we bijzonder flatterende modellen per figuurtype, zodat ook jouw kont optimaal voor de dag komt! Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat jij je goed voelt!


Hartvormige billen

Kenmerk: Vanuit een verhoudingsgewijs smalle taille vormen de heupen bij dit figuur het breedste punt. Het onderste deel van de billen is minder aanwezig. Van deze billen wordt vaak gezegd dat ze een V-vorm hebben.

Tip: Slips, shorts of hipsters die tot de onderkant van de heup reiken, zijn bijzonder geschikt voor hartvormige billen. Ze bedekken de billen en brengen ze meer in vorm, zodat ze er aantrekkelijker uitzien. Hoog uitgesneden broekjes zijn daarentegen minder flatterend, omdat ze het ontbrekende volume aan de onderkant van de billen accentueren. Ook pantybroekjes corrigeren licht.


Vierkante vorm

Kenmerk: Bij deze vorm van de billen kun je vanaf het heupbeen een rechte lijn trekken naar de buitenkant van het dijbeen. De billen zijn in verhouding plat.

Tip: Draag in eerste instantie hoog uitgesneden strings of slips (kantoorslips, tailleslips...), die niet knellen. Maar ook shorts en onderbroekjes met langere pijpen zijn geschikt voor deze vorm. Losse modellen met een wijde beenopening kun je beter laten voor wat ze zijn.


Peervormige billen (omgedraaid hart)

Kenmerk: Bij deze vorm van de billen ligt het breedste punt onder de heupen. Zoals de naam al zegt, lijken deze billen op een omgedraaid hart of op een peer. Dit wordt ook wel A-vorm genoemd.

Tip: Kies bij voorkeur slips met hoog of schuin uitgesneden beenopeningen, bijvoorbeeld kantoorslips, tailleslips of strings. Ze laten je figuur goed uitkomen en snijden niet in je huid; dat laatste kan wel gebeuren bij modellen met nauwere beenopeningen.


Ronde billen

Kenmerk: Deze vorm van de billen komt overeen met de klassieke appelvorm. Hoe mooi en aantrekkelijk deze billen ook zijn, ook zij hebben de juiste verpakking nodig.

Tip: Let erop dat je je slips of shorts niet te klein koopt. Wanneer er te weinig stof is, kan je onderbroek tijdens het lopen gaan schuiven; dat is te zien en het voelt niet bepaald aangenaam. Klassieke slipvormen, shorts en shapewear-broekjes met voldoende stof aan de achterkant zitten het beste. Strings benadrukken het volume van de billen.