Ik ben prima

Ideale maten, taillewijdte en maatje 36 - dat zijn toch allemaal loze kreten? Houden van jezelf, zelfbewustzijn en tevreden zijn met je eigen lichaam hebben niets te maken met je confectiemaat. Wij van Ulla Popken werken er daarom in de toekomst hard aan elke vrouw te laten voelen: “Ik ben prima". Succesvolle plussizemodellen en influencers zoals Carina Behrens of Verena Prechtl stralen dit al uit. Ze zijn vooral vanwege hun rondingen tevreden met hun lichaam. In het kader van de campagne “Ik ben prima” by Ulla Popken geven ze je outfittips, laten ze zich Interviewen of inspireren ze jou. Ze laten zien wat het betekent trots te zijn op je eigen lichaam. Je hoeft je noch slecht te voelen noch te verbergen. Tenslotte ben je uniek en gewoon goed. Dat inzicht maakt je sterk.

Voortdurend op de hoogte blijven via onze socialemediakanalen

Schoonheid

is een kwestie van houding

Kan een lichaam goed of fout zijn? Volgens ons niet. Ze mogen er allemaal zijn - los van het feit of ze voldoen aan vermeende ideale plaatjes. Want deze waardering heeft de kracht ons leven te veranderen. Hij laat ons de schoonheid zien waardoor wij van onszelf kunnen houden.

Daarom zullen wij ons er in de toekomst voor 100% voor inzetten jou te laten zien: Je bent goed zoals je bent. Dat laten we zowel in onze catalogi, onze Filialen als hier zien. Wij kijken nu al uit naar onze eerste gezamenlijke reis.